2012.11.28.
14:05

Írta: 3dvalosag

Eladó ingatlanok fotózása

Az elkészítés folyamata

A megrendelést követően 24 órán belül telefonon egyeztetjük a fotózás időpontját. A fotózás után 3 munkanapon belül a megrendelő megkapja a 3dséta linkjét e-mail-ben. A digitalizált ingatlan ettől kezdve publikus, az interneten bárki megtekintheti. 

 lak.jpg

 

Előkészületek

A 3dsétában minden látszani fog: egészen a padlótól a mennyezetig mindent meg lehet nézni, minden irányból. Bár az összes helyiséget be fogjuk járni, mégsem kell, hogy a lakás teljes egésze egyszerre rendezett legyen a fotózás alkalmával. Szobáról szobára haladva rendezzük el a környezetet, így az egyik szobából a másikba a nem kívánt tárgyakat át lehet vinni. A takarítás nem árt, de a fotózás szempontjából nem jelentős tényező. Felesleges, hogy minden csillogjon villogjon, a rendezettség számít. Az esetleges zavaró részletekre a fotós fel fogja hívni a figyelmet.

 

Helyszíni munka

Minden helyiségéről készül kép, s az alaprajzot a fotós a helyszínen elkészíti. A teljes munka ideje 15-30 perc nagyságrendileg, ami attól is függ természetesen, hogy mennyire van előkészítve a lakás. Egy 3 szintes ház 20 perc alatt elkészíthető, amibe a kert és az alaprajz elkészítése is benne van. 

alap.jpg

Műhelymunka

A fotózás nyersanyagát a központba bejuttatva a feldolgozást a központ végzi. 

osszerakas.jpg

Számlázás

A számla kiegyenlítése a fotózáskor a helyszínen történik (készpénzben), számla és a szerződés átadása mellett. Ettől esetenként eltérhet a számlázás és fizetés módja pl. ingatlanközvetítő irodák esetében, a keretszerződésben foglaltak szerint.

Utómunka

Erről lásd egy másik bejegyzésünk.

Szólj hozzá!

Címkék: 3d ingatlan

A bejegyzés trackback címe:

https://3dwebseta.blog.hu/api/trackback/id/tr664893274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása