2012.10.27.
15:14

Írta: 3dvalosag

Regisztráció online szerkesztéshez

Ahhoz, hogy szerkeszteni tudjuk a websétánkat, egy egyszerű regisztráción át kell esnünk. Hogy a szerkesztési funkciókhoz való hozzáférés kizárólag a tulajdonos számára legyen elérhető, a regisztrációt csak az általa megadott e-mail címmel lehet elvégezni. A regisztráció után olyan plusz funkciók válnak elérhetővé, mint az új címke elhelyezése, csoportos szerkesztés kialakítása, kép vagy fájl feltöltés, külső link csatolás, stb. A regisztrációt a megszokott módon, néhány adat megadásával lehet elvégezni a regisztrációs felületen.

reg1.jpg

reg2.jpg
A tulajdonos regisztrálás után meghívhat másokat is szerkesztésre, így akár többen is hozzá tudnak férni egy WebSéta admin felületéhet. Ez nagyon hasznos akkor, ha egy virtuális túrán egyszerre többen is dolgoznak. Az ingatlant értékesítő cégeknél jellemzően ez egy kihasznált funkció.
A regisztráció menete
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://3dwebseta.blog.hu/api/trackback/id/tr704858081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása