2012.11.28.
16:31

Írta: 3dvalosag

3dséta összekötése webshoppal

A címkézés segítségével egyszerűen megvalósíthatjuk egy weboldal és egy 3dséta egymásra hivatkozását. Ezt a lehetőséget főként az árukészletüket bemutató, webshoppal is rendelkező kereskedéseknek érdemes kihasználni. Már a fotózás alkalmával érdemes ezzel számolni, s a szándékainkhoz igazítani, hogy az üzletet bemutató kevesebb, vagy az egyes termékeket is bemutató több panorámaképet készítünk.

A 3dsétát úgy köthetjük össze a webshoppal, hogy a termékeket jelölő címkékben a weboldalra mutató linket helyezünk el, ahol a felcímkézett termékről részletes információt talál a látogató, vagy akár rögtön meg is rendelheti a terméket (vezethet a link közvetlenül a megrendelési oldalra is). S ugyanez visszafelé: a webshop termékfotóinál elhelyezhetjük a 3dséta címke linkjeit, amelyek az egyes termékeknél nyitják meg a virtuális túrát.

Például:

web_s.jpg

Milyen lehetőségeink vannak?

Termékcsoportok

Felvehetünk jellemző termékcsoportonként egy címkét, pl egy cipőbolt esetében a "férfi cipők". Ha kevesebb panorámaképet készítünk, érdemes ezzel a megoldással élni.

cipo.jpg

Egyedi termékek

Ha egyenként szeretnénk megjelölni és bemutatni termékeinket, ezt érdemes már a fotózásnál számításba venni, s ennek megfelelően elkészíteni a panorámaképeket. Nagyobb méretű, kevesebb termék esetén érdemes ezt kihasználni, ilyen lehet pl. egy bútoráruház

quattro_1.jpg

Termékforgatás

A termékforgatás egy külön kategória, webshoppal együtt használva ez rejti a legtöbb lehetőséget, és a legnagyobb élményt az ügyfél számára, hiszen így a termékeket külön-külön megtekintheti, 360º-ban körbeforgatva. Például: Mazda MX5, Dimplex radiátor, Schwinn-Csepel női kerékpár.

kerekpar.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: címkézés termékforgatás

A bejegyzés trackback címe:

https://3dwebseta.blog.hu/api/trackback/id/tr44895270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása