2012.10.18.
12:47

Írta: 3dvalosag

Töltsd meg élettel a honlapod! – weboldalba illesztés III.

A bejegyzés harmadik részében további ötleteket és példákat mutatunk a 3d séták weboldalba illesztésének lehetőségeiről.

Beillesztés beágyazással

Menüpontból indítva. Ha nem szeretnénk külön grafikai megjelenítéssel az oldalunkon helyet adni a 3d sétának, de mégis könnyen elérhetővé szeretnénk tenni, besorolhatjuk egyszerűen az oldalunk menüpontjai közé. Ennél a megoldásnál jellemzően teljes ablakban nyílik meg a virtuális túra. (pl. Napfényfürdő Aquapolis Szeged)

Hunguest Hotel Forrás
forras.jpg

 

Térképről indítva. Az pillanatkép készítésérő írt bejegyzésben láthattuk, hogy ezzel az eszközzel a 3d séta bármelyik pontjához közvetlen linket készíthetünk. Ezt a lehetőséget kihasználva és egy sematikus térképhez rendelve szemléletes módon illeszthetjük weboldalunkba a virtuális túrát. Ebben az esetben a térképen elhelyezett gombok jelölik a valóságnak megfelelő pontokat a websétában. Ez a megoldás jól alkalmazható több pontos, nagyobb területet bemutató virtuális túráknál (pl. hotelek, gyárak, rendezvények, nagyobb üzletek).

Hotel Varga Tanya
varga.jpg

Quattro Mobili Lakberendezés
quattro.jpg

Egyszerű "belinkelés"

Az előző példák kivitelezése valószínűleg webfejlesztő közreműködését is igényli, az itt következők viszont megoldhatók a linkek egyszerű elhelyezésével.

Szöveggel. pl: LeddiszkontÁllattenyésztési Napok

Képpel. pl: Dr. Borbáth Fogászat, Szőke Cukrászdák

Szólj hozzá!

Címkék: hotel weboldalba illesztés

A bejegyzés trackback címe:

https://3dwebseta.blog.hu/api/trackback/id/tr404852259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása