2012.11.14.
10:21

Írta: 3dvalosag

Hogyan rendelhetek ingatlan 3dsétát?

Magánszemélyeknek 

A 3dingatlanok.hu weboldalon a megrendelő űrlap kitöltésével egyszerűen leadhatja rendelését. A részletek egyeztetése után az elkészítési idő a fotózást követő három munkanapA számla kiegyenlítése a fotózáskor a helyszínen történik (készpénzben), számla és a szerződés átadása mellett.

ing.jpg

Ingatlanhirdető oldalakon keresztül

Az ingatlan 3dséta szolgáltatás már több ingatlanhirdető oldalon keresztül is elérhető (pl. ingatlanbazar.hu, ingatlanklikk.hu). A megrendelést az ingatlanhirdető oldalakon keresztül is meg lehet tenni, az elkészítést ezekben az esetekben is a 3dvalóság.hu végzi.

Ingatlanközvetítő irodáknak

12002126_s.jpg

Ingatlanközvetítőkkel és irodákkal keretszerződést kötünk, amelyben rögzítjük a 3dséta elkészítésének és használatának feltételeit, valamint az egyedi és csomag megrendelésekhez kapcsolódó kedvezmények részleteit. Nagyobb volumenű, folyamatos megrendelések esetében un. csomagkedvezmények vehetők igénybe. Fizetés módja ebben az esetben átutalással is történhet. További információk a 3dingatlanok.hu-n.

 

Szólj hozzá!

Címkék: 3d ingatlan

A bejegyzés trackback címe:

https://3dwebseta.blog.hu/api/trackback/id/tr154873597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása