2012.11.29.
11:39

Írta: 3dvalosag

3dséták elérése - publicitás

blog_kepek.jpg

Bármely kategóriába eső websétáról legyen szó, előfordulhat, hogy nem kívánjuk azt a teljes nyilvánossággal megosztani. Meghatározhatjuk, hogy milyen széles körben szeretnénk elérhetővé tenni a virtuális túrát, ha ki szeretnénk használni az online verzió lehetőségeit, s nem akarjuk adathordozón tárolni az anyagot.

 

A nyilvánosság körei

1. Mindenki számára látható (alapesetben).

2. Csak az látja, aki ismeri a linket, akinek mi elküldtük (pl. magán jellegű események, szülinap, esküvő, vagy nagy értéket képviselő ingatlanok esetében).

3. Csak az látja, aki ismeri a linket és van hozzáférési joga, belépési jelszava (Pl: egy építkezés fázisairól készült anyag, vagy egyéb titkosítást igénylő műszaki alkalmazások esetében).

4. S előfordulhatnak olyan esetek, amikor a nyilvánosságot teljes mértékben ki szeretnénk zárni. Az ilyen mértékű titkosítás azzal oldható meg, ha az anyag az internetre fel sem kerül, kizárólag külső adathordozón tárolja a tulajdonos, s emellett jelszóval is korlátozható a hozzáférés (pl. ipari létesítmények, nagy értékű ingatlanok, helyszínelés rögzítése).

Lehetőségünk van továbbá csak egyes panorámaképek nyilvánosságát is korlátozni, az egyébként publikus anyagban.

Szólj hozzá!

Címkék: 3d ingatlan

A bejegyzés trackback címe:

https://3dwebseta.blog.hu/api/trackback/id/tr684896947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása