2012.10.27.
11:09

Írta: 3dvalosag

Egyedi dizájn

Több lehetőség közül választhatunk, ha a 3dsétának egyéni megjelenést szeretnénk adni, saját arculatunkhoz igazítva. Egyedi dizájn elemek nem csupán céges anyagokhoz készülhetnek, hanem ingatlanok, rendezvények, vagy akár magánszemélyek is választhatják ezeket a megjelenési lehetőségeket. A 3dsétákat dinamikusan egyedi színvilággal, és különböző képi elemekkel látjuk el, a megrendelő már meglévő arculata alapján.

3dséta dizájn

Az egyik testreszabható elem az ún. egyedi betöltő háttérkép, amely a virtuális túra betöltődése alatti néhány másodpercben látható.

Thury Vár - történelmi bemutató 
thury.jpg

A webséta kerete és az egyéb grafikai elemeinek színkombinációja ("téma") szintén testre szabható, a megrendelő weboldalához illeszkedő színvilághoz igazodva.

thury2.jpg

Beillesztési dizájn

A weboldalakba történő egyedi beillesztés is saját arculatot kap, az igényeknek megfelelően. 

Duna Wellness Hotel
duna.jpg

Teljes dizájn

Lehetőség van a 3dséta alap megjelenítő elemei helyett teljesen új, egyedi megjelenést adni a virtuális túrának. Ebben az esetben a megrendelő esetlegesen már meglévő webes arculati elemei is szolgálhatnak alapul, ahogy a  következő példában is látható. 

Bonafarm Csoport - Bábolna
babolna.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: dizájn

A bejegyzés trackback címe:

https://3dwebseta.blog.hu/api/trackback/id/tr544866270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása