2012.11.06.
16:11

Írta: 3dvalosag

Ingatlanértékesítés közvetítő segítségével

Általában az ingatlant hirdető magánembereket arra biztatjuk, hogy keressenek maguknak jó ingatlanközvetítőt, akivel együtt dolgozva sikeresebbek lehetnek az eladásban. Ebben segítségünkre van az, hogy az ingatlan 3dsétáját meg tudjuk osztani a szereplők között úgy, hogy az eladási érdekek ne sérüljenek.

klon_1.jpg

Ha duplikálunk (klónozunk) egy 3dingatlant, akkor két teljesen elkülönülő, egymásra nem visszavezethető anyagot hozunk létre. Így a tulajdonos saját címmel, adatokkal, külön szerkesztéssel, és külön linken hirdethet, míg a közvetítő(k) ugyancsak a saját példányukon tehetik meg mindezt.

Ha az érdekek úgy kívánják, a szerkesztésnél megteheti, hogy letilt olyan panorámaképeket, amelyekről az ingatlant be tudnák azonosítani, így a 3dsétákat előszeretettel használják nem csak kizárólagos szerződéseknél. Természetesen a címet is elrejthetik a 3dsétákban a közvetítők, a saját kontakt megadása mellett. Így mindenki dolgozhat párhuzamosan, azonos 3dsétát használva, de külön linkeken.

letilt.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: hirdetés 3d ingatlan

A bejegyzés trackback címe:

https://3dwebseta.blog.hu/api/trackback/id/tr674893273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása