2012.11.15.
11:13

Írta: 3dvalosag

Játékok a websétákban - milyet válasszunk?

Egy  új lehetőség, vagy eszköz akkor "válik be", ha felismerjük a benne rejlő lehetőségeket, s aktívan beépítjük az eszköztárunkba. Ilyenek a webséta játékok is, amiket kis kreativitással hatékonyan felhasználhatunk marketing és promóciós célokra. 

Ügyességi játékok

A nagyobb ügyességet igénylő játékokat akkor érdemes választanunk, ha célközönségünket inkább a fiatalabb korosztály alkotja. Ilyen jellegű játék például a Szegedi Ifjúsági Napok 3dsétájához készített játék, vagy a Bortér "virtuális borkóstolója".

borter.jpg

Tárgykereső játékok

A tárgykereső játékokra a lassabb játékmenet a jellemző, s itt alaposabb megfigyelőkészségre is szükség van. A Bóly Zrt. websétájában pléldául a megfelelő takarmányok felkutatásával "fel kell hizlalnunk" a disznókat. A Lurdy Házban viszont bevásárló körútra indulhatunk, a Dóm Hotelben pedig jellegzetes szegedi ajándékokat kereshetünk meg.

boly_zrt.jpg

Nehézségi szintek

A nehézségi szintekkel is hozzáigazíthatjuk a webséta játékokat a céljainkhoz. Így pl. választhatunk olyan típusú játékot, amelyik rövidebb, s azonnali sikerélményt nyújt a játékos számára, vagy olyat, amelyik több részcél teljesítését igényli, s hosszabb játékmenettel rendelkezik

Mire használjuk?

A játékokkal többféle célt tűzhetünk ki magunknak. Alkalmazhatjuk csupán "önmagáért", hogy a felhasználók megismerkedjen az céggel, termékkel, stb. Vagy lehetnek határozottabb céljaink, pl. az adatgyűjtés. Ebben az esetben kapcsoljunk a játékhoz valami jutalmazást, pl. nyereményjátékot/nyereményt, vagy hozzáférést valamilyen értékes tartalomhoz, de akár versenyt is hirdethetünk a játékhoz kapcsolódóan.

Szólj hozzá!

Címkék: játékok

A bejegyzés trackback címe:

https://3dwebseta.blog.hu/api/trackback/id/tr604906734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása