2012.07.26.
13:59

Írta: 3dvalosag

A játékok vonzereje

Látványos lehetőségeket rejtenek azok a fejlesztési irányok, amelyek a különböző játékokat igyekszenek ötvözni a websétákkal. A játékok megmozgatják az embereket és segítségükkel könnyebben bevonhatók egy-egy akcióba. Emellett a játékok sokoldalúan felhasználhatók a különböző promóciós célokra és márkaépítésre is.

Állatkereső játék - Bábolna Takarmány Kft.
bonafarm_jatek.jpg

Hogyan működnek a WebSéta játékok?

A websétákban a játék a menüsorból érhető el, s alapesetben egy „kerettörténethez" kapcsolódóan valamilyen feladatsort kell teljesíteni, pl. tárgyakat megkeresni. Ezek a tárgyak a panorámaképeken vannak elrejtve, s különféle akciókat kell velük végrehajtani. A játékokhoz különféle illusztrációk kapcsolódnak: képek, tárgyak s a játékot élményszerűbbé tevő hangok. A játék állásáról, s a már teljesített feladatokról menet közben tájékozódhatunk, valamint mindig található némi segítség („tipp") is a sikeres teljesítéshez.

A játékok fajtái

Anyák Napi játék
anyak_napja.jpg

Mire használhatók a WebSéta játékok?

  • Az ember szeret játszani. Használhatjuk egy-egy akcióhoz, vagy bármilyen kezdeményezéshez kapcsolódó „mozgósítás" eszközeként az online felületeken.
  • Különféle nyereményjátékok lebonyolításához.
  • Használhatjuk „edukáló célzattal", hogy közelebb vigyük az ügyfelekhez egy cég tevékenységkörét, szolgáltatásait.
  • Jól használhatók különféle promóciós célokra, vagy a „brandépítés" részeként is.

Próbáld ki az egyik tárgykereső játékunkat, amit a Lurdy-ház Websétájához készítettünk! Tovább a játékhoz >>

Szólj hozzá!

Címkék: játékok

A bejegyzés trackback címe:

https://3dwebseta.blog.hu/api/trackback/id/tr104679572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása