2012.10.19.
16:32

Írta: 3dvalosag

Adatlap kitöltés és címkézés ingatlan websétáknál

A virtuális túrák izgalmas felhasználási lehetőségei a különböző szerkesztési funkciókban rejlenek. Ezek a lehetőségek különösen hatékonyak az ingatlanértékesítés területén. Segítségükkel olyan egyszerűen kezelhető és hasznos funkciókhoz férhetünk hozzá, amelyek lehetővé teszik az ingatlanok hatékonyabb online menedzselését. Ezeket a lehetőségeket tekintjük át.

Adatlap kitöltése

Regisztráció és belépés után felvihetjük a kapcsolattartó nevét, email címét, telefonszámát, profil képét, esetleg az ingatlan iroda logóját is feltölthetjük. Itt találjuk az ingatlan adatait, ami tartalmazza a bruttó négyzetmétert, az aktuális irányárat, szobaszámot, feltölthető alaprajzokat és egyéb dokumentumokat. Itt van lehetőség azt is meghatározni, hogy szeretnénk-e hogy látszódjon az ingatlan címe vagy sem.

adatlap3.jpg

Címkézés

A címkézésről már másutt írtunk, itt csak néhány kiegészítést teszünk az ingatlanokkal kapcsolatban. Az eladó/kiadó ingatlanok esetében a címkék hasznos információkat rejthetnek, amelyek kiegészítik a látottakat, vagy az ingatlan olyan jellegzetességeire, adottságaira hívhatják fel a figyelmet, amelyek a képeken nem látszanak. Kellően kihasználva, valóságos "virtuális kísérőként" szolgálnak a látogatók számára. 

A címkék szövegébe linkeket és képeket is illeszthetünk, továbbá a tárgyjelző pont segítségével nemcsak egy pontot címkézhetünk fel, hanem egy sokszöget formázva egy területet is megjelölhetünk (lásd a képen).

cimkezes.jpg

Menü kialakítása

A menü kialakítás arra szolgál, hogy a térben szétszórt címkéket összerendezhessük egy listázható menürendszerbe, s így könnyen megtaláljuk azokat. 

menürendsz.jpg

 

A felvett menüpontok alá  sorolhatjuk be a címkéket oly módon, hogy kiválasztjuk a címkéknél, hogy melyik menübe szeretnénk azokat betenni. Egy címkét több menübe is sorolhatunk. A menüpontra kattintva lenyílik a címkelista, s a címkére vagy annak szövegére kattintva megnyílik az adott címke helye.

cimke_besorolás.jpg

folyt. köv.

Szólj hozzá!

Címkék: címkézés 3d ingatlan

A bejegyzés trackback címe:

https://3dwebseta.blog.hu/api/trackback/id/tr364858334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása