2012.11.29.
16:40

Írta: 3dvalosag

Ingatlan webséták hirdető oldalakon

Ingatlanhirdetési portálokon lehetőség van az ingatlan 3dséták beágyazására, ily módon a "3d-s ingatlanhirdetést" az oldalak szerves részévé tudjuk tenni. A beillesztések típusait a beillesztő kódok határozzák meg. A rendszer rugalmassága lehetővé teszi, hogy a hirdetőoldal céljaihoz és arculatához leginkább illeszkedő megoldást válasszuk.

Beágyazás teljes nézetben 

ingatlanklikk.hu

beagyazas.jpg

Beágyazás lightbox-szal (felugró ablakban)

A lightbox-os megoldásokat előszeretettel használják képgalériák megjelenítésére is. ingatlanbazar.hu

lightbox.jpg

Beágyazás kompakt nézettel

Ezt a beillesztési módot olyan helyeken érdemes használni, ahol kisebb hely áll rendelkezésre az oldalon, mint 600 pixel. A kompakt nézet jellemzője az "automatikus bejárás" funkció, így a virtuális túra az oldalbetöltés után automatikus forgásba kezd egy pont körül, vagy akár végigjárva a helységeket. ingatlanar.hu

kompakt.jpg

Link beillesztése

A legegyszerűbb megjelenítési mód a link egyszerű beillesztése, amely nem igényel magyarázatot. Pl:  www.limit.3dvalosag.hu

Beillesztés képpel

Eggyel tovább lépve a linket oldalba beillesztett kép alá is elhelyezhetjük, így a képre kattintva nyílik meg az ingatlan webséta, új ablakban (vagy lightboxban).

Minden virtuális túrában részletes beillesztési segédlet található:

info.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: weboldalba illesztés 3d ingatlan

A bejegyzés trackback címe:

https://3dwebseta.blog.hu/api/trackback/id/tr914869931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása