2013.01.08.
17:02

Írta: 3dvalosag

Vállalkozások, események 3d-ben!

Előkészületek

Vállalkozások és különféle események fotózása előtt némileg több teendőnk van, mint egy egyszerű ingatlan fotózás esetén. Ám ha ezeket megtesszük, végeredményként egy élettel teli és szemléletes anyagot kapunk, amit címkézni is könnyebb lesz majd.

szittyo.jpg

 

Milyen dogokat érdemes megtennünk a fotózás előtt?

  • Nincs szükség nagytakarításra, de legyen rendezett a környezet.
  • A vállalkozásra jellemző szituációk bemutatásához tegyük elérhetővé, láthatóvá a jellemző eszközöket, árukat, stb.
  • A fotózáson legyenek jelen a szituációkban szereplő személyek (munkatársak, ügyfelek). Erre a célra statiszta, vagy hosztesz személyeket is érdemes igénybe venni (az ilyen irányú igényeket szintén a fotózás előtt kell jelezni).

szin.jpg

Helyszíni munka

A megfelelő előkészületek után a fotós felméri a terepet és "megkomponálja" a szituációkat. Mindennel együtt a fotózás ideje átlagosan 20-30 perc, de ettől kevesebb, vagy több is lehet, a helyszín méretétől és összetettségétől függően.

Műhelymunka

A helyszíni fotózás után a nyersanyag bekerül a központba feldolgozásra, s a 3dséta a szolgáltató szerveréről a munka nagyságrendjétől függően 3-14 napon belül elérhetővé válik. A megrendelő egyedi linken keresztül érheti el a virtuális túrát.

foto.jpg

Utómunka

A megrendelőnek öt munkanap áll rendelkezésére az alap webséta átnézésére, és az esetleges módosítási kérések elküldésére. Ezt követően külön díjazás ellenében lehet módosítani az anyagon. Amennyiben a helyszíni fotózás alkalmával a szolgáltató hibájából bármilyen technikai probléma merül fel, ami a 3dséta elkészítését akadályozza, a hibát díjmentesen orvosoljuk. Az utómunka részét alkotja a képeken végzett kozmetikai retusálás is, ami a képek részleteinek cseréjét nem tartalmazza. 

1 komment

Címkék: 3d szolgáltatás 3d esemény

A bejegyzés trackback címe:

https://3dwebseta.blog.hu/api/trackback/id/tr594895078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szekelyse50 2013.01.14. 16:24:50

A dolog nyitja ,mivel most már sok szabad idővel rendelkezem belevágok.
süti beállítások módosítása