2012.10.16.
13:03

Írta: 3dvalosag

Fotózz, és oszd meg! - pillanatkép készítése

Készíts pillanatképet, amelyik az adott pontra navigál a 3d sétában! Ez a funkció lehetővé teszi, hogy "lefotózzuk" egy WebSéta bármelyik pontját, amelyet szeretnénk megosztani. A kép elkészítése a jogosultságoktól függetlenül mindenki számára engedélyezett. Használata egyszerű: alul a vezérlő gombok melleti fényképezőgép ikonra kattintva felugrik a „fényképezőgépünk” keresője, amelyen keresztül beállíthatjuk a kívánt nézetet, a távolságot, majd exponálva elkészítjük a képet. 

pillanatkep1.jpg

pillanatkep2.jpg

Új lehetőségek

Nemrég több hasznos plusz funkció is helyet kapott a pillanatkép készítőben, amely nagyobb szabadságot ad a kezünkbe:

  • Kiválaszthatjuk (vagy megadhatjuk), hogy milyen méretű képet szeretnénk készíteni (pixelben).
pillanatkep4.jpg
pillanatkep3.jpg

  • Meghatározhatjuk hogy mi látszódjon és mi nem a letöltött képen: nyilak és címkék, a 3dséta linkje, logó és "vízjel" (ez utóbbiak főként az ingatlanirodák számára hasznos funkciók.). Ezt az exponálás után megadhatjuk a megfelelő négyzetek bejelölésével.

 

pillanatkep5.jpg

 

Ha végeztünk a beállításokkal, az adatlapon több lehetőség közül is választhatunk:

  • A képhez tartozik egy link, ahonnan a kép készült. Ezt a linket kimásolva bárhol használhatjuk, amely az adott pontra fog navigálni a 3d sétában.
  • Egy beillesztőkód segítségével képként tudjuk a honlapunkba beilleszteni a websétát.
  • A képet közvetlenül letölthetjük gépünkre a megadott méretben. 
pillanatkep6.jpg

Pillanatképet nem csak a alul a vezérlőnél tudunk készíteni, hanem egy címke megnyitásakor is, amikor annak közvetlen linkjét lekérjük („beágyazható képhivatkozás készítése").

pillanatkep7.jpg
pillanatkep8.jpg

 
Nézzük, hogy milyen egyszerű mindez a gyakorlatban.

Mi mindenre használhatjuk a pillanatkép készítőt?

  • Cégek, szolgáltatók kreatívan felhasználhatják hírlevelekben, közösségi oldalakon, hogy szolgáltatásukra, akcióikra ily módon is felhívják ügyfeleik figyelmét.
  • A 3d sétákat már használó ingatlanközvetítő irodák, és ingatlant hirdető magánemberek hirdetéseikhez készíthetnek pillanatképeket (pl. ingatlanbazár, ingatlanklikk).
  • Magánemberként ha megtetszik egy-egy rendezvény, helyszín, vagy termék s szeretnénk ismerőseinknek is megmutatni, egyszerűen elküldhetjük a pillanatkép egyedi linkjét, vagy fotóját közösségi oldalakon, vagy e-mailben. Például így:
k17723.null_3dvalosag_pillanatkep_375x281_2012-10-16_12-59-41.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: hirdetés megosztás 3d ingatlan

A bejegyzés trackback címe:

https://3dwebseta.blog.hu/api/trackback/id/tr784709539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása