2012.10.26.
10:59

Írta: 3dvalosag

Hogyan hirdess? - tippek ingatlanértékesítéshez

Gyorsan és kényelmesen – ezt szeretnénk, amennyire lehet elérni az ingatlanunk eladása esetében is. A 3d sétával való hirdetés segít, hogy a céljainkhoz új és nagyobb eredményt hozó eszközöket vehessük igénybe, lerövidítve az utat. De hogyan tegyük ezt?

Online hirdetés

Az internetes hirdetési oldalakon való hirdetéseknél adjuk meg az elkészült 3d-s ingatlanunk linkjét, melyre kattintva az érdeklődők rögtön megnézhetik az ingatlant és tájékozódhatnak a részletekről.

hird_1.jpg

A hirdetéseknél célszerű a képkivágásokkal elkészíteni a hagyományos képeket, mivel sokkal jobban mutatnak a színesebb, nagy látószögű képek. Ráadásul, ha a képre „ráégetjük” az elérési linkeket, így még akkor is tudjuk hirdetni az ingatlan 3dsétáját, ha az adott hirdetőoldal nem ad lehetőséget link beillesztésére.

kep_1.jpg

Hirdetés újságban

Nyomtatásban megjelenő hirdetések feladásánál hasonlóképp járhatunk el. A linket vagy ráégetjük a képre, vagy ha szöveges hirdetést adunk meg, akkor a szövegbe írjuk be a linket. Ez utóbbi esetben érdemes egy egyedi, „szép linket” is kérni, ami beszédesebb mint egy számsorozat és könnyebb megjegyezni is.

ujsag.jpg

E-mail, közösségi oldalak, blogok...

  • Egyszerűen beilleszthetjük levelünkbe az ingatlan webséta linkjét, vagy ide is készítsünk egyedi nézet linkeket és képkivágásokat, melyeket ugyancsak levelünkbe illeszthetünk. Így a levél olvasója rögtön az általunk lefotózott nézethez jut.
  • Facebook-ra és az egyéb közösségi oldalakra való megosztás lehetősége be van építve a 3dséta fejlécébe, s az ikonokra kattintva megoszthatjuk az ingatlant a tetszőleges helyeken. Minél több helyen tesszük ezt meg, annál több látogató fog érkezni, hogy megnézze az ingatlant. Az érdeklődők lehetnek olyanok is, akiknek nem áll szándékukban éppen ingatlant vásárolni, de könnyedén továbbküldhetik az érintett ismerősüknek. Nem csak az egész túrát, hanem a címkéket (az egyedi linkek segítségével) is meg lehet osztani. Különböző blogokban és fórumokban is érdemes népszerűsíteni linkünket a siker érdekében.

megoszt.jpg

A Facebookon megosztott virtuális túrák (Flash tartalmak) beágyazott videóként jelennek meg az oldalon, mint pl. a YouTube videók. S mivel a teljes nézethez hasonlóan vezérelhetők, egy gyors áttekintést kaphatunk az ingatlanról.  >>http://www.facebook.com/3dingatlanok

fb.jpg

Vezérelhető  ingatlan webséta Facebook-on 
fb2.jpg

folyt. köv.

Szólj hozzá!

Címkék: hirdetés 3d ingatlan

A bejegyzés trackback címe:

https://3dwebseta.blog.hu/api/trackback/id/tr14869665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása