2013.01.08.
17:02

Írta: 3dvalosag

Vállalkozások, események 3d-ben!

Előkészületek

Vállalkozások és különféle események fotózása előtt némileg több teendőnk van, mint egy egyszerű ingatlan fotózás esetén. Ám ha ezeket megtesszük, végeredményként egy élettel teli és szemléletes anyagot kapunk, amit címkézni is könnyebb lesz majd.

szittyo.jpg

1 komment

Címkék: 3d szolgáltatás 3d esemény

2012.11.29.
16:40

Írta: 3dvalosag

Ingatlan webséták hirdető oldalakon

Ingatlanhirdetési portálokon lehetőség van az ingatlan 3dséták beágyazására, ily módon a "3d-s ingatlanhirdetést" az oldalak szerves részévé tudjuk tenni. A beillesztések típusait a beillesztő kódok határozzák meg. A rendszer rugalmassága lehetővé teszi, hogy a hirdetőoldal céljaihoz és arculatához leginkább illeszkedő megoldást válasszuk.

Beágyazás teljes nézetben 

ingatlanklikk.hu

beagyazas.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: weboldalba illesztés 3d ingatlan

2012.11.29.
12:26

Írta: 3dvalosag

Meghívás webséta címkézésre

Meghívás és jogosultságok

A 3dséta tulajdonosa az e-mail címével való regisztráció után elérheti az összes funkciót a rendszerben, s lehetősége van bárkit meghívni a webséta szerkesztésérere. A meghívó korlátozhatja a meghívott jogait, s azt is meghatározhatja, hogy a meghívott tudjon-e további embereket meghívni, vagy sem. Ha engedélyezi, akkor megadhatja, hogy milyen jogokat adhat az a meghívottaknak. 

megh.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: címkézés

2012.11.29.
11:39

Írta: 3dvalosag

3dséták elérése - publicitás

blog_kepek.jpg

Bármely kategóriába eső websétáról legyen szó, előfordulhat, hogy nem kívánjuk azt a teljes nyilvánossággal megosztani. Meghatározhatjuk, hogy milyen széles körben szeretnénk elérhetővé tenni a virtuális túrát, ha ki szeretnénk használni az online verzió lehetőségeit, s nem akarjuk adathordozón tárolni az anyagot.

 

Szólj hozzá!

Címkék: 3d ingatlan

2012.11.28.
16:31

Írta: 3dvalosag

3dséta összekötése webshoppal

A címkézés segítségével egyszerűen megvalósíthatjuk egy weboldal és egy 3dséta egymásra hivatkozását. Ezt a lehetőséget főként az árukészletüket bemutató, webshoppal is rendelkező kereskedéseknek érdemes kihasználni. Már a fotózás alkalmával érdemes ezzel számolni, s a szándékainkhoz igazítani, hogy az üzletet bemutató kevesebb, vagy az egyes termékeket is bemutató több panorámaképet készítünk.

A 3dsétát úgy köthetjük össze a webshoppal, hogy a termékeket jelölő címkékben a weboldalra mutató linket helyezünk el, ahol a felcímkézett termékről részletes információt talál a látogató, vagy akár rögtön meg is rendelheti a terméket (vezethet a link közvetlenül a megrendelési oldalra is). S ugyanez visszafelé: a webshop termékfotóinál elhelyezhetjük a 3dséta címke linkjeit, amelyek az egyes termékeknél nyitják meg a virtuális túrát.

Például:

web_s.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: címkézés termékforgatás

2012.11.28.
14:05

Írta: 3dvalosag

Eladó ingatlanok fotózása

Az elkészítés folyamata

A megrendelést követően 24 órán belül telefonon egyeztetjük a fotózás időpontját. A fotózás után 3 munkanapon belül a megrendelő megkapja a 3dséta linkjét e-mail-ben. A digitalizált ingatlan ettől kezdve publikus, az interneten bárki megtekintheti. 

 lak.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: 3d ingatlan

2012.11.28.
14:00

Írta: 3dvalosag

Panorámaképek utólagos korrekciója

A műhelymunka rendes része az elkészített panorámaképek ellenőrzése és az esetleges hibák retusálása. Ezen kívül természetesen lehetőség van kérésre utólagos módosítások elvégzésére is.

retus.jpg

Szólj hozzá!

2012.11.16.
15:20

Írta: 3dvalosag

Termékbemutatás 3d-ben! - multi-frame panorámaképek

A panorámakép technológia lehetővé teszi, hogy különböző "frame-es" megoldásokkal tárgyakat mutassunk be, s forgassunk meg 360º-ban, legyen szó egy karóráról, vagy egy 20 tonnás munkagépről. 

Multi-frame panorámaképek

Multi-frame, azaz több képkockából összeálló képek/panorámaképek. Nemcsak panorámaképeket készíthetünk multi-frame megoldással, hanem ún. sima képeket is, amelyeket elkészíthetünk akár normális fényképezőgéppel is. A titka a precíz állvány. Ha multi-frame panorámakép előállítására adjuk fejünket, nem kell más tennünk, mint a kiszemelt teret egy lináris vonalon végig haladva, körülbelül 1-2 méterenként lefotózni, majd a megfelelő szoftver segítségével a képeket előállítani, frame-ekre bontva. Praktikus térbemutatási módszer lehet ez kisebb üzletek számára, ha nem szeretnénk kihagyni egyetlen fontos részletet sem.
frame.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: termékforgatás

2012.11.15.
11:13

Írta: 3dvalosag

Játékok a websétákban - milyet válasszunk?

Egy  új lehetőség, vagy eszköz akkor "válik be", ha felismerjük a benne rejlő lehetőségeket, s aktívan beépítjük az eszköztárunkba. Ilyenek a webséta játékok is, amiket kis kreativitással hatékonyan felhasználhatunk marketing és promóciós célokra. 

Ügyességi játékok

A nagyobb ügyességet igénylő játékokat akkor érdemes választanunk, ha célközönségünket inkább a fiatalabb korosztály alkotja. Ilyen jellegű játék például a Szegedi Ifjúsági Napok 3dsétájához készített játék, vagy a Bortér "virtuális borkóstolója".

borter.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: játékok

2012.11.14.
10:21

Írta: 3dvalosag

Hogyan rendelhetek ingatlan 3dsétát?

Magánszemélyeknek 

A 3dingatlanok.hu weboldalon a megrendelő űrlap kitöltésével egyszerűen leadhatja rendelését. A részletek egyeztetése után az elkészítési idő a fotózást követő három munkanapA számla kiegyenlítése a fotózáskor a helyszínen történik (készpénzben), számla és a szerződés átadása mellett.

ing.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: 3d ingatlan